Onödigt Inlägg nr.1

Idag har vi haft mattedag i skolan. det var lite intressant men mest seegt. Men det blev iaf en hel del skratt. Vi dansade bla. till YMCA i min grupp :)

Min söte Kisse :)



P.S.

Ja just det jag har lärt mig Japanska idag :D Akane lärde mig och mina det  :) så nu kan vi säga: Hej, jag heter agnes; jag är 17 år; och Hej då :D

Jag vet att det är onöding information, men nu vet ni det i alla fall ;D haha

Skratta!!

Skratt är nog det bästa som finns!!

Igår vad jag på den roligaste middagen på länge. Och det tyckte nog även servitören, han fick säkert flera roliga minnen han kan dela med sig med sina kamrater dagen efter. Vi gjorde nämligen bort oss ett antal gånger. Bland annat så har dom klistrat fast en tjugolapp på golvet vid kassan som jag förgäves försökte få upp.

Så jag vill tacka mina underbara vänner som drog med mig på Middagen <3
De åker till Ukraina på Söndag och ska vara där i två veckor med klassen. Frida ska dessutom till Cypern direkt efter så jag kommer inte träffa henne på tre veckor :( Jag kommer sakna er otroligt mycket!! <3










Fördomar

Jag märkte att i förra inlägget så hade jag det svårt att låta bli att skrivs att det var en han som hade gjort hotet mot skolan, jag fick hela tiden anstränga mig att skriva att det var en person och inte en han. För jag hade inte en tanke på att det skulle kunnat vara en tjej som hade ringt och hotat.
Utan så fort jag hörde om det, så tog mina fördomar vid och jag undrade var det var för kille/man som hade gjort det.  Och när jag tänker efter så gör man nästan alltid det. Man tror att det bara är männen som kan göra brottsligheter och dumheter. 

Nu visade det sig att det var en kille som hade ringt då, efter att polisen spårat samtalet.  Men det är ju faktiskt inte ofta man får höra att det är en kvinna som har gjort något dumt. Så det är kanske inte så konstigt att man har sina fördomar. Jag försöker inte uppmuntra er tjejer att börja på den kriminella sidan, men det är väl inte bara män som är kriminella? 

Ja just det, skolan står kvar. Och imorgon bitti ska vi samlas i aulan kl. 8.00 även vi som har sovmorgon. Snyft :(

Brandhot Mot Skolan

Vad är det som händer med lilla Gotland. I morse när vi musikelever skulle gå till matsalen ringde Josefine och sa att det hade kommit ett hot om mordbrand mot skolan. Jag trodde så klart inte på henne, eftersom det aldrig händer något här på Gotland. Men det hon sa var sant.
Det är tydligen någon person som har ringt in till skolan och hotat om att skolan ska brinna ner. Först  tog ledningen inte det på allvar, men då ringde den här personen igen och sa att de skulle ta det på allvar och att Skolan skulle binna "om tjugo minuter" Så nu har skolan evakuerades.
Usch man ryser lite när man tänker på det. Och jag tror fortfarande nästan inte på det. Men jag har iaf tagit mig hem med bussen nu, så jag är i säkerhet ;)
Jag ska in till Körskolan på teori vid fyra, så få se om skolan står kvar då.

Nej nu inlägget lite läskigt så ni får en härlig bild från Italien bara för att jag saknar värmen!!!

Hoppsan!

Det tog inte lång tid innan jag "glömde bloggen" ;) Nej det har bara varit en händelserik helg. I fredags var jag på 18 års fest hemma hos Frida. Där det blev mycket sång och dans. Både dagen och gårdagen spenderades med min härliga släkt. Det har blivit mycket mat och fika ;)

Här kommer helgen i bilder!!  (Förlåt att de är så dålig kvalite på bilderna)


18-åringen!!


Trafikljus!!





Det var Earth Hour men vi trotsade mörkret och gjorde Mango-lime glass



Vi försökte oss på Hi-Hat Cupcakes, men dom blev sådär när vi skulle doppa dem i choklad.

Jag och emma tog oss sedan ut på en välbehövlig promenad, där vi hittade en Gul maskin som emma tyckte om att hänga i.


Chokladboll

Imorse dukade jag och Emma upp Stor-Frukost på bordet och pluggade sedan i några timmar. På eftermiddagen gjorde vi massor av chokladbollar och satte oss ute med duntäcka och åt.
När sedan magen var fullproppad med Chokladbollar åkte jag in till dansen, där dom skakades bort ;)
Nu ska jag sätta mig i soffan med matteboken innan Desperate Housewifes börjar.
Och appropå ingenting så börjar jag bli riktigt trött på militärerna som flyger runt och övar ovanför oss och skjuter på skjutfältet.

Studiedag

Jag har studiedag idag. Det är så skönt att vara ledig mitt i i skolveckan. Fast helt ledig är man inte. Idag ska det pluggas matte.
Om en kvart kommer Emma hit och då ska vi äta en mysig frukost.
Ååh vad jag är hungrig.

Igår spelade vi Foajén med musikklassen, och det gick faktiskt bra den här gången. Sist vi spelade så blev det ett fiasko. Ingen av de låtar vi spalade hade ett ordentligt slut, och i mitten av en låt slutade alla spela :S
Ja nu kommer Emma
HEJ

Vårdagsjämning

Jag vill ha sommar NU!! Kan den inte bara komma på en gång, sådär över en natt.
Idag är det vårdagsjämning, dagen och natten är lika långa. Så imorgon är dagen längre än natten. Ett steg närmare sommaren. Sakta men säkert närmar vi oss varma ljusa kvällar, sol, bad och brunbrända ben.

En gammald bild på mig och min barndomsvän Cecilia :)


Uppfinnare sökes!

DET gick ju sisådär med att blogga från Iphonen. Jag har nu iaf tagit mig ifrån den varma solen in till Matteboken. Men det går inte heller så bra. Det går bara inte att fastna i huvudet. Är det inte någon som kan uppfinna en grej som tar in all information och klistrar in det i hjärnan på en. Precis som dom gör på Vintergatan (ni vet sommarlovs programmet)
Men här kommer iad en söt liten bild på Frida :)

Och en suddig liten bild som beskriver gårdagen hos Malin.


Vårkänslor

Väder i sverige är verkligen konstigt, i fredags var det snö och iskallt och jag trodde att jag skulle frysa av mig tårna. Men idag sitter jag ute på vår uteplats med bara leggings, klänning och kofta och jag fryser inte alls!! Solen bränner faktiskt på mina svarta leggings. Ja vädret är bra allt konstigt i sverige. Men det gör det bara lite charmigt. Igår när Frida kom hit så åkte vi ner till havet och gick längs stranden. Sen satte vi oss ner i en liten grop och drack vår varma choklad och pratade om allt mellan himmel och jord. Kvällen tillbringades hemma hos Malin med ett glatt gäng på tio personer. (Nu ville jag ha med en bild på Frida och på det glada gänget ;) men det gick inte ladda upp den från min iphone, så ni får tänka er att det är en bild här)

Lost!

Jag känner mig helt borta här på bloggen, vet kanppt hur man svarar på en kommentar :s Men man lär sig väl med tiden. NU ska jag ta tag i matten innan Frida kommer :) Guuud vad roligt inlägg.

Så ni får en fin bild på Patrizia...


Kalla Fötter!!

Okej nu har jag som alla andra också skaffat en blogg. Efter tjat från Mina så gav jag med mig, och tänkte varför inte. Så nu har jag som alla andra fallit för grupptrycket.
Men jag ska ge den en chans.
 
Där har vi en bild på själva Mina med tummen upp :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0