Jaha här ska det vara en rubrik!

Idrottsprov. Check. Matteprov. Check. Nästa blir alla Nationella Prov. Världens hemskade uppfinning om ni frågar mig. 
Jag pratade med IA för en stund sen. Har saknat denna tjej. inte okej att det nästan var en månad sen vi sågs. Men nästa tisdag ska vi + emma och frida ses :) 



Glad Påsk

Nu ska jag vara tråkig svenska och prata om vädret. Men det går liksom inte att undvika.
Men huuuur bra och fint väder är det inte!!! Det är strålande sol som steker och det blåser nästan ingenting alls :) 

Här är Min påsk i bilder:















1 April?

Idag har jag, Mina och Josefine blivit totallurade av Patrizia och hennes vän!! Patrizia hade med sig sin franska vän Jean-pierre till stan. Han kunde ingen svenska utan han pratade bara franska och engelska med bred fransk brytning och så hade han ett väldigt feminint kroppsspråk. Han tjafsade väldigt länge med en italiensk utbytesstudent om vilket land som var bäst. Frankrike eller Italien. Folk glodde som ugglor när de två "utläningarna" skrek och viftade med händerna och pratade om vem som hade det bästa vinet, filmerna, männen. 
HAHA 
Men när vi väl kommer ner till almedalen och ska sätta oss ner, så säger han helt plösligt med perfekt svenska. Hej då Patrizia. och patrizia säger Hej då Jacob!!!

Gissa om vi blev förvånade!!

Det visade sig vara Patrizias gamla barndomskompis som är så svensk man kan bli. haha
Det jobbigaste är att vi har gått och pratat svenska med varandra och trott att han inte förstod oss. Men det gjorde han så klart.

Jaja! Patrizia jag tycker om dig ändå och det var ett väldigt kul spratt, som jag kommer skratta många gånger åt :)

Förlåt Josefine, Men du är så fin på den här bilden :)

Soool!

Jag har massor av vårkänslor som jag inte vet vad jag ska göra av med. Det är så underbart med sol och värme just nu så jag drömmer mig bort till sommarlovet.

Just nu ligger jag ute på vår altan i bara bikini, det är ju inte klokt. Det är ju bara den 18 April. Men solen steker på ändå, det skulle faktiskt kännas bra med ett dopp. Men antagligen försvinner den känslan så fort jag kommer ner till havet. Temperatuern visar 16,9 grader i skuggan, så solen luras nog lite. 

Jag ska nog ta en liten joggingtur nu, så jag kan springa av mig. 

Hej hej Sommar!!


Första Dagen På Lovet!

Gårkvällen var väldigt lyckad. Först lyssnade vi på The Chimps på Rockkarusselen, och de var asgrymma. De vann publikens röster men inte juryns. De kom tvåa, med ynka fyra poäng. 
Men kvällen fortsatte hemma hos Jonte, där det dansades loss.
Jag har ingen aning om vad jag ska göra idag, vilket är precis så det ska vara när man har lov. Men ska nog hitta på något med emmsen.

Tjingeling



Jaha?

Jag sitter här i min ensamhet med min katt som sover på soffan. Ansiktsmasken är på och snart ska det lagas mat, eller jag ska värma på pastan från igår ;) 

Helt plötsligt känns det faktiskt bra, det känns som alla läxor försvann på en natt. Filosofi uppsatsen skickades in igår och engelska talet hölls idag, som kunde ha gått så mycket bättre än vad det gjorde. Men det släpper jag nu, för nu är det bara morgondagen sen blire det PÅSKLOV. Längtar.

Här har ni en bild ni kan fundera på :)



HAHA!! NEj du börjar det klia i ansiktet. Ska nog tvätta bort masken ifrån ansiktet.

Jag vill inte... Jag vill...

Jag vet att det inte är kul att höra på någon som klagar hela tiden. Men jag har ingen att klaga för här hemma så jag klagar för er. Snällt va.?

Jag är så otroligt trött på alla läxor vi får. När man äntligen blir klar med en läxa så får man två nya läxor. Så nu läggar jag alla mina läxor här nedan så ni kan tycka synd om mig lite grann.

Filosofiuppsats
Spanska uppgifter
Engelskatal
Skriva om en karaktär på engelska
Stalka Robert Gustafsson
Skriva en Novell
Engelska Nationella Prov
Matteprov
Idrottsprov

Är ni avundsjuka?

Åh jag fastnade när jag kollade på gamla bilder.
Denna bild är ifrån när vi kommer ut ifrån Spökhuset på Gröna Lund. Haha väldigt roliga miner!
Saknar dom till höger otroligt mycket + Frida ( som tar bilden, om ni ville veta det) Kan ni inte komma hem från Ukraina nu!! Hon som är till höger vet jag inte vem det är.?


Jag saknar Märtis också, Kan hon inte hon också komma hem från Thailand! Jag saknar också tiden och värmen i Italien.



Jag saknar även Johanna som bor i Norrköping. oj här kom märtis igen :)



Oj nu blev det mycket jag saknade. Värst vad alla är ute och reser. Jag vill också ut i Världen och upptäcka.

Jag måste bara...

Visa er Patrizias och Minas konversation med Felicia. Sen lovar jag att jag ska börja plugga!


HAHA Så Rolig!!

GaLEn KvÄLl

Kan man ha sån tur att man har flera underbara vänner. Jag är hela tiden omringad av vänner som hela tiden bryr sig om mig. Ni vet vilka ni är och ni är guldvärda <3 

Gårkvällen var lyckad och det blev massor av mat, bad, skratt, frukter och ansiktsmasker. Så det blev en liten hälso-kväll. Vi såg dessutom på en obehaglig film The Experiment som är baserad på ett verkligt expriment.

Nu ska jag fortsätta på min urtråkiga uppsats som suger musten ur mig. 











Panik!

Faan att man alltid ska skjuta upp allt plugg hela tiden!! Jag har en filosofi-uppsats jag ska skriva tills på onsdag. ja hur roligt låter det liksom. Jag har ingen ork eller lust att ta tag i det och jag har ingen aning om hur jag ska skriva den. Så jag skjuter upp den lite till. Så det har jag gjort i några veckor nu. Paaanik!! 
Och nu skjuter jag upp det tills imorgon. Ännu mera panik!
Läran sa också att man skulle börja i god tid, just för att det tar en tid att skriva uppsatsen. Om man krafsar ner något under de sista dagarna så blir det inte bra. 
Och vad är det jag gör? ja just precis så han sa att man inte skulle göra!!

om jag bara klarar av de här sju dagarna så blir det lov på fredag:D Ååg längtar



Min fina mamma :) ser ni snön bakom. Skönt att det är vår nu :D

Allt eller Inget

Jag glömde klicka på publicera igår ;) så nu gör jag det:

Gud vilken bra Musikal det är!! Allt eller inget alltså ;) Jag såg den idag med klassen för andra gången. Jag tackar inte nej om någon snäll person bjuder med mig igen för att se den :) Patrizia och Nora var med idag och dansade och dom är så fantastiskt duktiga (ni var bäst;) )

Vi var på en skolföeställning idag och det är stor skillnad än att vara där med klassen än med sin familj. Helt annan stämning. Men något man kan bli så fruktansvärt irriterande är att det finns massor av elever som inte har någon respekt för skådisarna. De pratar högt, går upp och ner mitt under föreställningen och de skrattar när det är sorgset!
Usch jag blir så arg!!

Men musikalen väger upp det iaf, så det var bättre än det var dåligt.

Nu har jag skrivit en önskelist tills jag fyller år!!!! Det är mindre än en månad kvar!! iiiiph :D



Förlåt

Förlåt! Borde det inte vara lättare att blogga på helgerna? Grejen är att jag tror jag gjort så himla mycket den här helgen. Men när jag tänker tillbaka kommer jag knappt ihåg vad jag har gjort.
I
Fredags: så var jag och halva klassen på studiebesök på GT, och det var faktiskt ganska intressant. Även om de t spårade ur lite på slutet. 

Lördags: Så gjorde jag ingenting på dagen och det var såååå skönt. Okej jag städade mitt rum och det var verkligen nödvändigt!! På kvälle åkte jag hem till Josefine med Evelina och Patrizia och det var jätte mysigt. Vi såg på A Walk to Remember och grät en liten skvätt. Vi började sen se på Eclipse och Disskuterade vem av Jacob och Edward som var snyggast. Vem tycker ni är snyggast? ;) Så kvällen blev en riktigt Tjejkväll :)

Söndags: var vi på wisby strand och spelade med kulturskolan. Jag spelade En varition på Blinka lilla stjärna med 15 små barn. haha jag vet att det låter väldigt simpelt och det var det också. Jag vet att man inte ska tänka på vad folk tycker om en. Men det gör jag ändå. Tankar som for genom mig under gårdagen var; tänk om dom tror jag är nybörjare, att jag inte kan bättre, tyckte dom det var dåligt. För sanningen är faktiskt (om jag får vara lite självgod) så kan jag så mycket mer än vad vi spelade igår. Jag är inte nybörjare, jag har faktiskt spelat piano i snart 8 år!! För det känns faktiskt ganska jobbigt att inte få visa upp vad man kan.

Okej, det hände lite i helgen då. Här kommer lite bilder från helgen:>










JA just det vi ska på Allt Eller Inget på onsdag. Kul 


RSS 2.0