hemma

Jag är äntligen hemma!! eller jag har varit det i sex timmar nu, men jaja vi behöver inte vara så petiga med. Imorgon väntas Kusindag med alla mina kusiner från mammas sida plus några pojkvänner som också ska få följa med. Vi har ännu inte bestämt vad vi ska göra men det blir nog bra. 

Usch det gungar i huvudet, känns som om jag fortfarande sitter kvara på båten.

Jo jag fick ett fint välkomnande när jag kom in i mitt rum. Det visar sig att Emma har varit i fartet och mixtrat lite med bokstäverna. Det ska stå DRÖMMA



Love is in the air!

Jag har ingen bra bortförklaring varför jag inte har bloggat, så jag hoppar över den. Just nu sitter jag hemma hos mina kära farföräldrar i min gamla barndomsby Norberg. Det är nu ca fem år sen vi flyttade här ifrån och jag har inga tankar på att vilja flytta tillbaka. Allt ser precis likadant ut som när vi flyttade förutom några affärer som har bytt ägare. Men det är som om tiden har stannat här. Så jag är väldigt glad att vi flyttade, även fast det var svårt och väldigt jobbigt att lämna alla mina vänner här. Men som tur är så har jag fått flera underbara vänner som jag inte skulle kunna vara utan. Jag älskar er alla!! Det är extra mycket kärlek som omger oss nu eftersom min faster äntligen gifta sig. Så jag tänker lite extra på vilka som verkligen betyder för mig. Så imorgon vankas det för bröllop och Hannele ska äntligen få sin Sven-Erik!! Men nu ropar mamma på mig ute i köket.

RSS 2.0